avec art

Home ΑΠΟΨΕΙΣ Δήμητρα Γκουντούνα
από τον Πάνο Παγώνη
Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 10:31
του Νίκου Στέφου Συνειδητοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας ότι δεν μπορεί από τη μια να απλώνει το χέρι του σαν ζήτουλας κι από την άλλη να βρίζει αυτούς που τον δανείζουν;
 
Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 15:59
Του Νίκου Στέφου Όσοι περίμεναν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα σχημάτιζε μια εκλογική κυβέρνηση, πρέπει να διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε αυτό που κυρίως οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι του και οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι φοβόντουσαν.
 
Κυριακή, 16 Οκτώβριος 2016 17:14
Του Νίκου Στέφου Αν κάποιο κόμμα πλήρωσε πολύ ακριβά την κρίση σε αυτή τη χώρα και κυρίως την επιλογή του να εφαρμόσει το Α’ Μνημόνιο είναι το ΠΑΣΟΚ.
 
Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2016 17:01
Του Νίκου Στέφου Τον τόνο σε μια δημόσια συζήτηση, καλώς ή κακώς τον διαμορφώνει κατά βάση ο εκάστοτε πρωθυπουργός. Ακόμα κι αν δεν τον ακολουθήσουν στο ίδιο ύφος οι πολιτικοί του αντίπαλοι, στο χέρι του είναι οξύνει ή όχι την αντιπαράθεση.
 
Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2016 15:54
Του Νίκου Στέφου Η σημερινή δήλωση του εκπροσώπου του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών με την οποία αρνείται ουσιαστικά να αναγνωρίσει την ελληνικότητα των νησιών μας στο Αιγαίο, ίσως είναι ακόμα πιο σοβαρή κι από τους τσαμπουκάδες του Ερντογάν.
 
Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 20:00
Του Νίκου Στέφου Η σύγκρουση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης και σημαντικής μερίδας των Μ.Μ.Ε. για τις τηλεοπτικές άδειες παίρνει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις κυρίως μετά την αποπομπή Καλογρίτσα από υπερθεματιστή.
 
Πέμπτη, 28 Απρίλιος 2016 10:46
Του Νίκου Στέφου Η συζήτηση περί αντικειμενικότητας της δημοσιογραφίας είναι πολύ μεγάλη και κρατάει εδώ και χρόνια.
 
Πέμπτη, 04 Οκτώβριος 2018 05:44
του Πάνου Παγώνη. Λοιπόν, αυτόν τον τύπο τον Ζαεφ τον πάω...συμπαθητική φυσιογνωμία,ευγενική, με έναν ...Ευρωπαϊκό αέρα που μέχρι σήμερα (μπορεί και να΄ταν ιδέα μου), οι προκάτοχοι του δεν είχαν. Τον είδα δίπλα στον δικό μας Αλέξη...ταιριαστό και σύγχρονο δίδυμο,σκέφτηκα.
 
Τετάρτη, 27 Απρίλιος 2016 16:03
ΚΑΛΥΤΕΡΑ  ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ  ΠΑΡΑ Α ΛΑ ΤΟΥΡΚΑ ΦΙΜΩΜΕΝΟΣ!Του Νίκου Στέφου
 
Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2015 19:55
Του Νίκου Στέφου Τρέχει και δεν φτάνει ο Απόστολος Τζιτζικώστας για να μπαλώσει τις "τρύπες" που άνοιξε ο ίδιος στην προσέγγισή του με τον Κ. Καραμανλή και το καραμανλικό στρατόπεδο.
 
Παρασκευή, 03 Απρίλιος 2015 17:04
Του Νίκου Στέφου Πολύς «αχός» και πολλή σπέκουλα γίνεται γύρω από το αν έπρεπε ή όχι να διερευνήσει η Εξεταστική Επιτροπή τις ευθύνες των κυβερνήσεων του Κ. Καραμανλή για την ένταξή μας στο Μνημόνιο.
 
Κυριακή, 22 Φεβρουάριος 2015 13:22
Του Νίκου Στέφου Ύστερα από ένα δύσκολο 20ήμερο πρωτοφανούς σύγκρουσης της Ελλάδας με τους ευρωπαίους εταίρους της και ένα απίστευτο παζάρι παρασκηνίου, η κυβέρνηση βγήκε κερδισμένη αλλά και λαβωμένη. Κερδισμένη γιατί στο ανακοινωθέν του Eurogroup δεν αναφέρεται πουθενά η ανάγκη για επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος 3% για το 2015 και 4,5% για το 2016, αποφεύγεται προς το παρόν ο όποιος κίνδυνος χρεοκοπίας ενώ με την επίτευξη χαμηλότερων πρωτογενών πλεονασμάτων της δίνεται η δυνατότητα για κάποια χαλάρωση της λιτότητας…
 
Παρασκευή, 13 Φεβρουάριος 2015 18:48
Του Νίκου Στέφου Μετά από επαναστατικούς αγώνες, μετά από παλινωδίες κι έπειτα από εθνικά υπερήφανες δηλώσεις, ήρθε η ώρα για τη στροφή και του κυρίου Τσίπρα προς τη “Real Politik” που τόσο ξόρκιζε μέχρι πρότινος ο ίδιος και τα κυβερνητικά στελέχη. Όλες οι σκληρές θέσεις για σκίσιμο του Μνημονίου, κατάργησή του με ένα μόνο άρθρο, διαγραφή του «επονείδιστου χρέους», λογιστικό έλεγχο του χρέους, αταλάντευτη εφαρμογή του προγράμματος της Θεσσαλονίκης κλπ μπήκαν στο ράφι της ιστορίας…
 
Δευτέρα, 09 Φεβρουάριος 2015 18:14
Του Νίκου Στέφου Με τη  χθεσινή του ομιλία ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε αποφασισμένος να πάει στις Βρυξέλλες και να συγκρουστεί με το σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης. Επαναλαμβάνοντας σχεδόν όλες του τις προεκλογικές εξαγγελίες, επιτέθηκε με ασυνήθιστη δριμύτητα στους δανειστές ικανοποιώντας μεν το πληγωμένο εθνικό συναίσθημα του λαού, εξοργίζοντας δε το ευρωπαϊκό κονκλάβιο…