ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ...Video

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...mas

Εκδοσεις ΔΙΑπλαση

User Menu

ΑΠΟΨΕΙΣ
Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 10:04
Της Δήμητρας Γκουντούνα Το μόνο που μου θυμίζετε  είναι εκείνους τους νέους που γύρω από το Μπακούνιν του ζητούσαν πειθαρχία για να επιβάλλουν την αναρχία…
 
Παρασκευή, 17 Νοέμβριος 2017 10:29
γράφει η Λαμπριάνα Κυριακού "Πάνω στα ματωμένα πουκάμισα των σκοτωμένωνΕμείς καθόμασταν τα βράδιαΚαι ζωγραφίζαμε σκηνές απ’ την αυριανή ευτυχία του κόσμου."Έτσι γεννήθηκαν οι σημαίες μας. Τάσος Λειβαδίτης
 
Παρασκευή, 10 Νοέμβριος 2017 06:52
Του Θέμη Δημητρακόπουλου,συγγραφέα, επιστημονικού συμβούλου.
 
Δευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 06:53
Του Θέμη Δημητρακόπουλου,συγγραφέα,πολιτικού επιστήμονα.Δεν ταιριάζουμε με όλους και όλες, ούτε μοιραζόμαστε τις ίδιες αντιλήψεις για την πολιτική και τον τρόπο που ασκείται.
 
Κυριακή, 22 Οκτώβριος 2017 07:27
Λοιπόν για να μην μπερδευόμαστε ,για να μην μας βγάζουν  στη σέντρα τα καλόπαιδα ‘’οι συνάδελφοι’’ που και τώρα ακόμη παίρνουν το μήνα μισθούς όσο εμείς  παίρνουμε αποζημίωση το χρόνο.
 
Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 08:21
Του Θέμη Δημητρακόπουλου.συγγραφέα πολιτικού επιστήμονα.
 
Σάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2017 11:56
Της Δήμητρας Γκουντούνα Πως βγάλαμε τους Ελληνες από την Κωνσταντινούπολη και πως μπάσαμε τους Τούρκους στην Κύπρο όσο και να διαβάζω συγχωρήστε με - δεν μπορώ να κατανοήσω τίποτα. Ιστορική συγκυρία; ξεπούλημα από συμμάχους; ανικανότητα πολιτική; διπλωματική αγυρτεία; Ο κάθε ιστορικός δίνει τη δική του πολιτική άποψη.
 
Παρασκευή, 01 Σεπτέμβριος 2017 08:37
Του Θέμη Δημητρακόπουλου,συγγραφέα,πολιτικού επιστήμονα.
 
Τρίτη, 22 Αύγουστος 2017 08:41
Του Θέμη Δημητρακόπουλου,συγγραφέα πολιτικού επιστήμονα.
 
Σάββατο, 05 Αύγουστος 2017 08:04
Του Θέμη Δημητρακόπουλου.Συγγραφέα,Πολιτικού Επιστήμονα.
 
Σάββατο, 29 Ιούλιος 2017 07:29
Πόση αντοχή, μπορεί να έχει ένας απλός άνθρωπος, όταν του έχουν υφαρπάξει τις οικονομίες του από το Ταμείο που πλήρωνε χρόνια για να έχει μια αξιοπρεπή πορεία ως συνταξιούχος; Στην προκειμένη περίπτωση μιλάω για τον ΕΔΟΕΑΠ. Ο παραλογισμός δεν είναι μόνο στην αρπαγή της περιουσίας του Ταμείου των δημοσιογράφων από τους Πειρατές-Πολιτικούς ,τα περασμένα χρόνια ,που η Ελλάδα αγκομαχούσε ως πειραματόζωο της Ευρώπης για να επιβιώσει. Ο παραλογισμός είναι στις διαπραγματεύσεις που γίνονται τώρα για να σωθεί… Προσέξτε η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΕΣΥ αυτή τη στιγμή διαπραγματεύονται με τους εκπροσώπους των εργοδοτών, (Καναλάρχες , Εκδότες διαφημιστές) και την Κυβέρνηση…Mε μια Αξιωματική Αντιπολίτευση να σφυρίζει αδιάφορα, γιατί τις συνέπειες των δικών της αποφάσεων πληρώνουμε, αφού το 2012 ψήφισε την κατάργηση του Αγγελιόσημού. Λοιπόν, οι εργοδότες συνηθισμένοι να μην πληρώνουν τίποτα για τριάντα ολόκληρα χρόνια, απαιτούν τώρα να δίνουν ‘’κρατήσεις’’ έως 4ο/ο άντε και 5ο/ο ,ενώ οι εργαζόμενοι έχουν κρατήσεις 8 με 10 τοις εκατό ,αλλά ζητουν επίσης ως αντάλλαγμα να ασφαλιστούν όλοι οι εργαζόμενοι στο Ταμείο μας, ώστε να μην πληρώνουν αυτοί και στ΄ άλλα ταμεία. Τι άλλο απαιτούν; Να μπουν στην διοίκηση του Ταμείου μας, ώστε να ελέγχουν αναλογιστικές μελέτες και να έχουν έκπτωση φόρου. Ναι καλά διαβάζεται να έχουν έκπτωση φόρου. Στις διαπραγματεύσεις, πολλές οι προτάσεις μεταξύ των οποίων: Μέρος του ανταποδοτικού τέλους που εισπράττει η ΕΡΤ μέσω ΔΕΗ ,να περάσει στον ΕΔΟΕΑΠ. Μιλάμε για την αντικατάσταση του Πόρου, ώστε να επιβιώσει το Ταμείο μας. Κερδισμένοι και εδώ οι εργοδότες… Και μεγαλύτερες κρατήσεις, σ΄ εργαζόμενους και συνταξιούχους. Άρα αποδοχές και συντάξεις θα βρεθούν …σε πτώση. Από την άλλη ,η Κυβέρνηση που παρακολουθεί-συμμετέχει;;- στις διαπραγματεύσεις  και περιμένει να τα βρουν εργοδότες και εργαζόμενοι για να νομοθετήσει. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι για να μην κλείσει ο ΕΟΔΕΑΠ δανείστηκε με την ψυχή στο στόμα και με πολλά πολιτικά παιχνίδια, δάνειο, από τον ΕΦΚΑ, από τα χρήματα που ουσιαστικά είναι δικά μας…Ας είναι. Το νέο ραντεβού με την τριμερή έχει προγραμματισθεί για τις 10 Αυγούστου. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί μια ουσιαστική λύση, που δεν θα βάζει τον ΕΔΟΕΑΠ στις συμπληγάδες των συμφερόντων .Ένα Ταμείο που ήταν αυτόνομο, χωρίς δανεισμούς και δάνεια από το Κράτος. Θα μου πείτε έχουν αλλάξει οι Καιροί δεν έχουμε ν΄ αντιμετωπίσουμε πια εκδότες με δημοσιογραφική συνείδηση. Αλλά εκπροσώπους τους χωρίς συνείδηση .Σκέτες αριθμομηχανές. Και αν αντιστέκεσαι ;Υπάρχουν και οι απολύσεις. Το είδαμε στο STAR.
 
Κυριακή, 23 Ιούλιος 2017 08:55
Της Δήμητρας Γκουντούνα Τελικά είναι στο DNA μας οι συγκρούσεις μεταξύ μας. Από τον πρώτο εμφύλιο {Πελοποννησιακός Πόλεμος} ως τις ημέρες μας . Μπορει να μην κοκκινίζει ο τόπος και εύχομαι ποτε να μην κοκκινήσει, αλλά παρατηρώ πια την μη ελεγχόμενη οργή, η οποια περιφέρεται απο τα μέσα  μας εως τον μπουρλοτιέρη των Εξαρχείων,που καιει το αυτοκίνητο ενος τυχαίου ,που τον συναντάς λίγο αργότερα να κλαίει πάνω απο τα αποκαϊδια  της ''περιουσίας'' του γιατί ακόμη δεν ειχε ξεπληρώσει τις δόσεις .
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>